Case Studies

FDWF’ers aan het woord!

Tijdens een WK Kwalificatie traject, vroegen enkele Jiu Jitsuka’s op ik zij kon helpen, niet op het gebied van jiu jitsu technieken maar juist op het gebied van mentale, fysieke en geestelijke coaching. Met als resultaat een zilveren medaille op het WK!

Sporters WK Selectie Jiu Jitsu

Mindset Coaching

Leroy was betrokken met de persoon en bekeek het mentale aspect door middel van observatie van de oefeningen. Door het meekijken van de oefening kan er bekeken worden hoe iemand reageert, ook door middel van lichaamstaal. Ook hoor je bij de debriefing hoe de zelfreflectie is (mentale aspect). De studenten handvatten mee, die daarna konden toepassen om bijvoorbeeld stress te reduceren.

Studenten luchtverkeersleiding

Mindset Coaching

Door de juiste vragen te stellen, te observeren en daarop feedback te geven, komt Leroy tot de kern en geeft hij woorden aan een voor mijzelf onsamenhangend verhaal, waarmee hij de spijker op z’n kop slaat. Ik kwam bij Leroy voor ondersteuning in de zoektocht naar mijzelf om mij dromen waar te maken. Tijdens dit traject heb ik inzicht gekregen in wat mij motiveert en welke waarde ik belangrijk vind in mijn werk.

Tijdens dit traject weet Leroy zeer flexibel in te spelen op de actualiteit en past daarop het traject aan. Zo heb ik tijdens dit traject mijn mindset aangepast waarin de opgedane kennis uit het traject meteen in de praktijk is gebracht en ik met vertrouwen keuzes heb gemaakt. Ook was Leroy buiten de gemaakte afspraken bereikbaar om te sparren

Dennis

Mindset Coaching